Cimentació urbana

Tornem de… vacances? Si no hem parat en tot l’estiu! Ha estat un agost intens de partides a 4, a 5 i fins a 7 jugadors; s’han pres un grapat de decisions gràfiques molt importants mentre l’acabat visual seguia agafant forma i s’han començat a aplicar les textures al tauler. Voleu fer-hi un cop d’ull?

Un cop obtinguts els traços del dibuix, els carrers de tota la ciutat van quedar asfaltats en un matí (tot un rècord per a l’eixample), la instal·lació de gespa a les mitjanes en una horeta i les rotondes en pocs minuts. El més entretingut va ser pintar la senyalització horitzontal dels carrers, que va comportar uns dies de feina.

Els solars de cadascuna de les 72 illes (36 en cada base) ja estan cimentats, llestos per aixecar-s’hi els edificis i els locals que conformaran el tauler. Tot ha d’estar a punt per la lluita per la democràcia. Els jocs de taula estaven acostumats a veure-hi transitar bàrbars, mags, nans, trolls i zombies de tota mena… perills i aventures de pà sucat amb oli comparades amb les manifestacions, les tractorades, les sentades de protesta i les escomeses policials que estan a punt d’arribar.

Esteu preparats per veure com s’hi aixequen edificis? Estigueu alerta, no trigaran en arribar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *