Cartes Deep State redissenyades

Nou disseny Deep State

Nou disseny per les cartes Deep State que les torni més clares i s’hi pugui encabir una traducció a l’anglès. Ah, i la il·lustració, espectacular! Ho expliquem…

Els 3 elements que contenien text es trobaven a la zona inferior de la carta, amb la qual cosa hagués estat necessari aplicar-hi una dosi de disseny impossible en un espai tan reduit, tant per la mida (62 x 88 milímetres) com pels marges i vores necessàries. Tot amb el text d’una mida ja prop del límit de lectura idònia.

A més, la intenció era la d’incloure-hi una segona descripció, traduïda a l’anglès, que convisqui amb la oringinal sense confusions. Possible? Erroni? Encertat?

Amb aquest nou disseny el títol es desplaça fins a la zona superior de la carta i el text queda dividit visualment en dos tipus: el text que descriu el dibuix de la carta (amb fons clar) i el text que descriu els efectes pràctics que s’apliquen a la partida (amb fons negre). Amb aquesta disposició tenim una sola línia per descriure-ho en anglès i un parell de línies més curtes per l’idioma que toqui, deixant sempre el racó inferior dret per a l’icona que ho descrigui tot visualment.

No deixen de planar els dubtes sobre si sacrificar el multilingüisme del joc a canvi d’oferir a les cartes (per exemple) una descripció més completa. Serà suficient amb les instruccions? De moment segueix sent una aposta arriscada que diferenciarà aquest joc de la resta, per bé i per mal. Si cal rectificar encara hi som a temps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *