Sense editores: a per l’autoedició

Han estat 16 les editorials les que hem trucat. Un parell d’elles han obert la porta per dir que el projecte no encaixa dins la seva línia editorial, la resta, ni tan sols han obert la porta.

Juntament amb el correu enviat hem adjuntat un resum de la normativa del joc, una descripció dels components i els primers dibuixos de l’il·lustrador. Aquest projecte és de dificil acollida ja que, tal i com hem fet saber al mateix correu, hi ha modificacions que pot acceptar però n’hi ha d’altres que no. No només vol ser un joc de taula i això implica mantenir una certa coherència amb els fets amb els que s’inspira.

D’altra banda, la polèmica de rabiosa actualitat implica un risc al qual moltes empreses, amb un acte de responsabilitat envers els seus treballadors, poden no voler exposar-se. Són diversos els jocs que tracten el temà català sense embuts però tots ells amb un petit detall: els moments històrics son de fa dècades, no de fa mesos.

Amb tot, també és cert que la política és un tema sense gaire èxit, molt defugit també per editores. Insistim: Op. Referendum no és un joc polític, és un joc democràtic, i està decidit a fer-se realitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *