Propera parada: DAU Barcelona 2019

DAU Barcelona 2019

Una de les cites lúdiques més importants comptarà amb el joc Operació referèndum durant el proper cap de setmana (23 i 24 de novembre). La Fira DAU Barcelona serà la primera parada abans d’iniciar la gira que ens espera aquest 2020. Ens veurem?

El festival del joc

Ja és la 8ena edició d’aquest festival del joc que, any rere any, aterra a Barcelona amb un èxit rotund ple de jocs de tota mena i per a tots els públics. La gratuïtat de totes les activitats demostra l’aposta i l’esforç que hi ha darrera d’aquest esdeveniment conegut i esperat a nivell internacional, però també la naturalesa lúdica que batega fort en aquest país. Ens agrada jugar!

Al Festival DAU Barcelona hi ha tants espais i activitats que difícilment et costarà torbar-ne un que t’escaigui. Famílies amb nens, grups d’amics, sibarites del joc, fanàtics de la distòpia, amants de l’estratègia… poques excuses poden trobar-se per no reservar 1 o 2 dies i perdre’s en un món invadit per cartes i daus. El ventall de jocs que hi ha actualment al mercat és aclaparador però la diversitat de propostes creatives que lluiten per néixer encara en són més!

Op. Referèndum al DAU Barcelona

Ho vam intentar al 2018 sense èxit i hem insistit aquest 2019. Aquesta vegada sí, desplegarem el taulell a l’espai del Racó dels autors gestionat per l’associació LUDO (edifici Harmonia de Fabra i Coats, 1era planta), on us espera una ciutat plena de carrers patrullats per la policia, negocis valents o atemorits, urnes amagades o requisades, fitxes manifestant-se o detingudes…

El joc arriba al DAU en la seva fase més cooperativa, on tots els jugadors sobiranistes que s’autodeterminin en una partida hauran d’organitzar-se per superar una mecànica policial i judicial sense precedents (en el món lúdic, és clar…). Acosteu-vos al DAU, pugeu al Racó del autors i busqueu l’urna, hi haurà una operació esperant-vos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *