1a parada 2020: Edifici històric de la UB

El dia queia fatal i van sorgir alguns obstacles però, com ja avançava la darrera entrada, un escenari tan irresistible com l’edifici històric de la UB va fer a l’autor agafar un tren amb #opreferendum sota el braç, enfundar les cartes amb els últims canvis i arribar just a temps per fer una partida a Operació Referèndum entre columnes del segle XIX. Ho exliquem…

Una partida de profit, amb 4 jugadors desafiant la repressió de l’Estat fins a meitat de partida per aturar-se a compartir opinions i suggeriments. Entre aquests jugadors hi havia l’escriptor i creador de jocs de rol Carlos Plaza, engrescat amb la publicació imminent del seu pròxim projecte Metropolis. Tots 4 van respondre les 2 preguntes que sempre fa l’autor d’Op. Referèndum:

  • Què és el que millor valores o més t’ha agradat?
  • Què hi ha que no t’agrada o creus que pot millorar?

Per animar a que tothom faci suggeriments, s’aniran publicant els comentaris en aquesta web, els que siguin positius i també els negatius. Tots els qui demaneu un vídeo explicant el joc per poder-lo valorar des de la distància esteu presents. No us oblidem! Només demanem una mica de paciència… De moment, us animem a que us acosteu a les cites lúdiques del país on es desplegui el joc, les quals anirem anunciant. Si alguna se’ns escapa ja esteu trigant a proposar-nos-la!

El que més va agradar del joc

  • Joc dinàmic!
  • La incertesa amb els registres manté una tensió constant.
  • La duració de la partida depèn poc del nombre de jugadors.

Les propostes que hi van haver

  • Canviar la temàtica.
  • Millorar la informació a mà sobre les fases d’un torn.
  • Millorar la grisor del disseny.
Partida a LUDO UB

Primera cita lúdica del 2020

Cada comentari o reacció és una ajuda per anar polint aquesta proposta lúdica que, no oblidem, també vol ser una proposta de difusió. Per als jugadors que hi estiguin d’acord, per als qui no i per als qui, senzillament, els vingui de gust passar una estona entretinguda, Op. Referèndum obre el seu tauler per posar a prova la seva perícia durant aquest 2020. Aquestes jornades han estat la primera parada de la volta lúdica que farem pel país.

Moltes gràcies a l’equip de LUDO;UB per organitzar aquestes jornades i oferir un espai al projecte. Una primera edició sempre és un repte ple d’incerteses, oi? Esperem poder-hi tornar l’any vinent!

Partides en joc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *